Uw nieuwe auto?

Over ons

Wat jaren geleden als hobby begon, is uitgegroeid tot het autobedrijf wat het nu is. Een autobedrijf waar een persoonlijke benadering, kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. In de jaren 60 begon B. Herrewijnen in een grote schuur c.q. garage in wijk de Molenwei te Spijkenisse met een universeel garagebedrijf in de achtertuin van zijn moeder.

De garage werd al gauw te klein, dus een professionele ruimte moest worden gevonden. Het werd een pandje aan het Noordeinde in het centrum van Spijkenisse, wat door de doorlopende groei van het klantenbestand wederom te klein werd. Waardoor er opnieuw naar een grotere locatie moest worden gezocht.

Begin jaren 70 werd dan ook het bedrijfspand op de huidige locatie aan de Vredehofstraat te Spijkenisse, toen de voormalige garage van Transportbedrijf Getron, betrokken. In 1983 is deze oude werkplaats afgebroken en vervangen door een nieuw pand, nu inclusief showroom.

De opening van deze nieuwe showroom ging gepaard met de aanvang van het verworven dealerschap van het toen nog onbekende Japanse merk Subaru.

Midden jaren ’90 is universeel automonteur Marcel Langeweg toegetreden tot de directie van Autobedrijf Herrewijnen. Marcel was tevens verkoper en Subaru specialist, toen al ongeveer 15 jaar werkzaam voor B. Herrewijnen. Hierdoor is het bedrijf in V.O.F. vorm doorgegaan.

Eind 2003 hebben wij de samenwerking met Subaru Nederland NV gestopt, echter niet met het merk Subaru. En zijn wij lid geworden van COSIS, een samenwerkingsverband van specialisten in Subaru. Tenslotte hadden wij jarenlange ervaring en vertrouwen in het merk Subaru, dat borg staat voor kwaliteit, veiligheid en veel rijplezier.

De overstap van dealerschap naar lidmaatschap van COSIS werd door de nieuwe Europese regelgeving mogelijk gemaakt.

Anno 2019, is B. Herrewijnen uit de V.O.F. getreden en wordt de V.O.F. voortgezet door Marcel Langeweg en z'n vrouw Monique, die nu de boekhouding verzorgd.

Uit de groei van ons klantenbestand, en het feit dat vele klanten niet alleen uit onze eigen regio komen, maar ook van ver daar buiten, mag blijken dat onze werkwijze door U wordt gewaardeerd.

Volg ons ook op FaceBook, ga naar: https://fb.me/autobedrijfherrewijnen

Marcel Langeweg
(0181) 61 62 72
APK Datum Checker